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December 2017 

 
NOTICE OF CLARIFICATION 

CAMPAIGN EXPENSE REPORTING FREQUENTLY ASKED QUESTIONS 
 for JUDICIAL CANDIDATES 

 

As we come to the close of this municipal election year, we wanted to clarify and correct some 

information which you may have recently received in a document prepared by the Department 

of State entitled “Campaign Expense Reporting Frequently Asked Questions for Judicial 

Candidates” (January 2017). 

 

Unfortunately, the answer to the question “When must I terminate my authorized committee?” 

is inaccurate as originally published. The Code of Judicial Conduct does not require termination 

of a committee; rather, it only addresses fundraising actives of judicial candidates and 

campaigns. 

                          

Here is the corrected question and answer: 

 

• When must I terminate my authorized committee? 

o There is no set date by which the judicial candidate’s authorized committee must 

be terminated, but all fundraising activities in connection with a campaign must 

end no later than the last calendar day of the year in which the judicial election is 

held. See Rule 4.4(B)(2) of the Code of Judicial Conduct. Please keep in mind 

committees, which do not terminate, must continue to file reports as prescribed 

by the campaign finance reporting law.  

 

 

 


